top of page
Advokat Ståle René Matre

Advokat Ståle René Matre

Jeg er født og oppvokst i Haugesund og brenner for å sammen med deg, finne gode løsninger på dine problemer og utfordringer.
 
Når vi får dette til, kan du som klient redusere eller eliminere støy, stress, usikkerhet og tvister i livet ditt eller i forretningsdriften din. Da frigis kapasitet til å fokusere på positive størrelser i livet.

Som for eksempel å fullføre viktige prosjekter, bygge bedrift, forfølge drømmer og muligheter, få mer kvalitetstid med familie og venner, og generelt slippe å bruke unødvendig mye ressurser på å luke bort livets ugress.
 
Jeg er far til to flotte jenter, ubåtoffiser og advokat. I tillegg til mastergrad i rettsvitenskap, har jeg en Master of Business Administration.  

Jeg har bred, tung og rikholdig arbeids- og livserfaring. 

Som advokat har jeg en klar slagside mot forretningsjus, herunder entrepriser, kontrakter og avtaler, arbeidsrett og selskapsrett.
 
I tillegg har jeg allikevel også mye erfaring med å bistå private klienter innen arbeidsrett, kontrakts- og avtalerett, erstatningsrett, arv og forbrukerkjøpsrett. 

Jeg liker å jobbe tett med klientene, og er ærlig og direkte i mine vurderinger og tilbakemeldinger.
 
På fritiden er jeg med de to jentene mine så mye jeg kan (før de blir gamle nok til å bestemme seg for at Pappa ikke er så kul å henge med lenger), spiller golf, er frivillig i Røde Kors, trener, leser, bedriver friluftsliv og er sosial som best jeg rekker.

I mitt profesjonelle virke, her i Serjen er jeg dedikert, analytisk, empatisk, og ikke minst løsnings- og klientfokusert. 

bottom of page