Advokat Ståle René Matre

Advokat Ståle René Matre

Ståle, som er født og oppvokst i Haugesund, brenner for å sammen med deg, finne gode løsninger på dine problemer og utfordringer.

 

Når vi får dette til, kan du som klient redusere eller eliminere støy, stress, usikkerhet og tvister i livet ditt eller i forretningsdriften din. Da frigis kapasitet til å fokusere på positive størrelser i livet.

Som for eksempel å fullføre viktige prosjekter, bygge bedrift, forfølge drømmer og muligheter, få mer kvalitetstid med familie og venner, og generelt slippe å bruke unødvendig mye ressurser på å luke bort livets ugress.

 

Ståle er far til to flotte jenter, ubåtoffiser og advokat. Han har, i tillegg til mastergrad i rettsvitenskap, en Master of Business Administration.  

Han har bred, tung og rikholdig arbeids- og livserfaring. 

Som advokat har han en slagside mot forretningsjus, herunder entrepriser, kontrakter og avtaler, arbeidsrett og selskapsrett.

 

Han har allikevel også mye erfaring med å bistå private klienter innen arbeidsrett, kontrakts- og avtalerett, erstatningsrett, arv og forbrukerkjøpsrett. 

Ståle liker å jobbe tett med klientene, og er ærlig og direkte i sine vurderinger og tilbakemeldinger.

 

På fritiden er han med de to jentene sine så mye han kan (før de blir gamle nok til å bestemme seg for at Pappa ikke er så kul å henge med lenger), spiller golf, er frivillig i Røde Kors, trener, leser, bedriver friluftsliv og er sosial som best han rekker.

I sitt profesjonelle virke, her i Serjen er han dedikert, analytisk, empatisk, og ikke minst løsnings- og klientfokusert.